Magyarul

 

Isten Hozott Oldalunkon!

 • Kundalini jóga
 • mantra, légzés, és egyéb vezetett meditációk
 • gong meditácio, relaxáció
 • egyéb gyógyitó terápiák
 • önismereti asztrológia

(programjaink magyar és angol nyelven érhetőek el, résztvevőktől függően)

 • Kundalini Jóga

A Kundalini jogát a tudatosság jogájának szokták nevezni, önmagában egy teljes rendszer, mely magába foglal testhelyzeteket, légzést, mantrázást és meditációt. Dolgozik a meridiánokon/nadikon, hogy a test egészséges energiaáramlását helyreállitsa. Hozzájárul a test gyógyulásához, méreganyagok kitisztulásához, ráhangol egy finomabb energia befogadására. Erősiti az elfogadást, toleranciát, türelmet, lecsendesiti az elmét, segit abban, hogy érzelmi reakciók helyett tudatosan reagáljunk környezetünkre. A kundalini jogát Yogi Bhajan hozta el nyugatra, aki az indiai szikh (bizonyos források szerint szkita leszármazottak) közösséghez tartozott. 1969-ig titkos tanitás volt, ezután kezdtek csak elterjedni a kundalini jóga technikák a nyugati világban, felkészitve az embereket egy új kor, a vizöntő kor eljövetelére, változásaira.

 • Gong Meditació

A gong az egyik legősibb hangszer, nagyjábol 6000 éves múltra tekint vissza. Testre és lélekre gyakorolt hatása ősidők óta ismert. Beinditja a szervezet öngyógyitó folyamatait, fizikai hatást gyakorol a testünkre. Mivel testünk háromnegyede vízből áll, és a víz a hanghullámokat kiválóan továbbítja, a hangok által keltett rezgések eljutnak minden egyes sejtünkhöz. A test energiaközpontjaira gyakorolt hatásán keresztül tisztítja az aurát. A gong rezonanciája felébreszti a kreatív erőket, növeli a vitalitást, a gongot hallgatva az emberek rövid idő alatt megnyugodnak, megszabadulnak a stressztől, az izomtónus feszültsége oldódik, a légzés szabályossá válik, a test hőmérséklete alacsonyabb lesz, megszűnik a negativitás, az ellenállás. Minden mentális erőfeszítés, erőlködés nélkül elvezetődnek a meditáció állapotába – a gong „dolgozik” helyettük. Sok ember beszámol a gong fájdalomcsillapító hatásáról is. Ezt a tényt kutatási eredmények is alátámasztják, ugyanis a 110 Hz-es rezgés eredményesen csillapítja a fájdalmakat.

 • Mantra, légzés és egyéb vezetett meditációk

A meditáció az az állapot, amikor kapcsolatba tudunk lépni önmagunkkal, lelkünkkel, szellemünkkel. Ez képes megtisztitani bennünket testi és lelki szinteken egy olyan mély, tiszta nyugalmi állapotban, amikor könnyen fel tudunk dolgozni érzéseket, gondolatokat, megnyugszunk es felfrissitjük, gyógyitjuk magunkat. A mantra meditációk képesek megváltoztatni az agyunkat, stimulálják a hormonrendszert, hogy az egyensúlyi állapotba kerüljön, segit abban, hogy kapcsolatba tudjunk lépni a tiszta tudatunkkal. A légzés meditációk segitenek abban is, hogy az energia szintüket növelni tudjuk, segit egy állandó kiegyensúlyozott lelkiállapot fenntartásában, a testünk méregtelenitésében és sok más egyéb dologban.

 • Egyéb Gyógyitó terápiák  

A különféle gyógyitó terápiák segitséget tudnak nyújtani fizikai és lelki problémákra. Vannak betegségek, amik külső okok miatt alakulnak ki, mint például rossz táplálkozás, sérülés, sugárzás, stb. A  betegségek nagy részét azonban mi magunk teremtjük. A közeli vagy a távoli múlt energiái csak visszatérnek hozzánk. Ha a betegség egy külső ok miatt alakul ki, akkor azt külső eszközökkel, gyógykészitményekkel, stb. kell orvosolni. Ha viszont mi vagyunk a teremtői, akkor fel kell vennünk a kapcsolatot a legbelső lényünkkel, aki ezt a testet megteremtette. Ehhez nagy nyitottságra és megértésre van szükség. Ebben tudnak segiteni a külonféle lelki terápiák.

 • Önismereti Asztrológia

Az asztrológia az önismeret útja. Születésünk pillanatától, amikor az első lélegzetet vesszük – és ezáltal a kozmikus ritmus részévé válunk -, önálló identitások leszünk. Egy isteni tervet hoztunk magunkkal, és ennek az összefüggéseit mutatja meg a születésünk pillanatában fennálló égi helyzet. Mindannyian részesei vagyunk egy tervnek, és ezt teljesítjük az életünkkel, többé-kevésbé jól, vagy olykor rengeteg kerülővel, zsákutcával. Az asztrológia képes feltárni, hogy milyen élettervvel jöttünk erre a világra. Meg tudjuk érteni azt, hogy hajlamaink alapján mely terveket tudunk könnyebben és melyeket nehezebben megoldani. Hol vannak bennünk azok a vonások, amelyek hajlamosítanak bennünket arra, hogy dolgavégezetlenül távozzunk, vagy úgy is meg lehet fogalmazni: létünk nehéz életszakaszaiban a különböző kísértésekre hogyan fogunk reagálni a hajlamaink alapján. Az asztrológus a képletből meg tudja mondani, hol vannak ezek a nehézségek, illetve abban tud segíteni, hogyan lehet ezeket megélni, feldolgozni és meghaladni.

 • Thai jóga masszázs – hamarosan
Távol-keleti, ősi, tradicionális masszázsfajta, amely több ezer éves hagyományokon alapul. Gyökerei Indiába nyúlnak vissza.
Célja, hogy az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlást biztosítsa,  a fájdalmakat és merevségeket oldja, rugalmas, hajlékony, elengedett állapotot hozzon létre.
A speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas.
Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés, és a nyirokkeringés, ezáltal elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A nyújtások, “kihúzások” oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.

 

Képzések, képesitések:

Hajnalka

 • Kundalini jóga tanári képzés Hari NYC 2014 október-2015 május USA, New York      Jógi tanári képzés Yogi Bhajan tanitásai alapján, krijak, meditációk, kéztartások, anatómia, jógikus anatómia, csakrák, meridiánok, energia rendszerek megismerése.
 • Metafizikai Szellemtudományi Akadémia 2013 október – 2016 szeptember USA, New Jersey – Parapszichológus, spirituál terapeuta  Lélekgyógyászat, energiagyógyászat, hipnózis, radiesztézia alapjai,  gyógynövényismeret,  anatómia, meridiánok, stb.
 • Phova Kurzus                                                                                                                                        A tudatos halál (tib. phova) gyakorlata a tibeti karma kagyu vonal egyik legmélyebb átadásainak egyike, melynek soran a résztvevők megtanulják eljuttatni tudatukat a legmagasabb gyönyör állapotába. A gyakorlat a történelmi Buddhától töretlen vonalon keresztül tanitóról tanitványra szállt. Egy hetes meditácios kurzus.
 • További buddhista tanulmányok a karma kagyü tibeti buddhista központban, Budapest
 • Kristálypunktura, gyógyitás kristályokkal workshop 2016 Június, New Jersey
 • Thai (Jóga) Masszázs
 • Tantric Yoni Joga Kurzus

Hobbi szinten ruhakat is tervezek, varrok. http://www.hannamodernethno.wordpress.com

Zoltán

 • Kundalini jóga tanári képzés Hari NYC 2014 október-2015 május USA, New York      Jógi tanári képzés Yogi Bhajan tanitásai alapján, krijak, meditációk, kéztartások, anatómia, jógikus anatómia, csakrák, meridiánok, energia rendszerek megismerése.
 • Metafizikai Szellemtudományi Akadémia 2012 október – 2015 augusztus USA, New York – Parapszichológus, spirituál terapeuta  Lélekgyógyászat, energiagyógyászat, hipnózis, radiesztézia alapjai,  gyógynövényismeret,  anatómia, meridiánok, stb. 
 • Asztrológia képzés
 • Gong tanulmányok    
 • Kristálypunktura, gyógyitás kristályokkal workshop 2016 Június, New Jersey      
Advertisements